„Parfumul este arta care îți face memoria să vorbească”- Francis Kurdijan

 

Povestea Aqua di Flora a început cu pasiunea noastră pentru mirosurile plăcute. Principala motivație pentru noi este faptul că detaliile sunt cele care joacă un rol foarte important în percepția noastră asupra experiențelor zilnice. Mirosurile ce ne înconjoară fac parte din aceste detalii, și sunt întotdeauna ușor remarcabile, inconștient chiar, dar au puterea de a evoca amintiri, emoții, nostalgii sau trăiri noi. Așadar, Aqua di Flora și-a dorit să creeze o esență prin care să aducă noi modalități de a-ți parfuma viața. Am decis să facem asta prin realizarea unui parfum de rufe. Parfumul nostru de rufe te ajută să modifici rutina de spălare a rufelor, care poate deveni plictisitoare, și să o transformi în ceva special, un obicei in plus, dar care îți parfumează hainele și întreaga locuință.  Aqua di Flora a creat un parfum de rufe intens, cu note olfactive unice care te ajută să îți parfumezi hainele ca tu să te bucuri zilnic de mirosul lor plăcut, puternic dar delicat.

 

Cu multă dragoste și dăruire, Aqua di Flora, a cercetat de-a lungul anilor modalități prin care să creeze un parfum de rufe curat, fără parabeni , cât mai delicat pentru pielea ta,  și care să aibă un impact negativ cât mai mic asupra mediului înconjurător. Ne-am concentrat spre a crea ceva nou și am pus accentul pe persistența și intensitatea produsului.

 

Prin produsele noastre sperăm să schimbăm ceva în rutina de spălat a rufelor, să le parfumam intens și persistent,  și să te ajutăm să îți creezi amintiri plăcute pe care să le asociezi cu sticluța noastră semnată Aqua di Flora.

 • Fără Parabeni

 • Testate dermatologic

 • Fără vaselină

 • 95% materiale reciclabile

  utilizate (sticlă, carton)
 • Certificat ICEA

  (Certificat Eco Bio Cosmetics)
 • Sticlă cu pipetă

  pentru a preveni vărsarea și risipirea inutilă a produsului  
 • Uleiuri esențiale concentrate

  pe care le poți adăuga la programul obișnuit de spălare. Nu este necesar să pierzi bani, timp si energie cu programele de clătire suplimentare!