Am adresat câteva întrebări frecvente pe această pagină, în cazul în care aveți o întrebare la care nu s-a răspuns aici, vă rugăm să ne trimiteți un mesaj prin formularul de contact.

Ce este parfumul de rufe?

Parfumul de rufe Aqua di Flora este o esență concentrată ce oferă rufelor tale un miros plăcut și intens. Esența noastră adaugă un plus de prospețime rufelor tale, menită să persiste și să schimbe mirosul  întregului dulap/șifonier. Parfumul de rufe nu înlocuiește detergentul și/sau balsamul de rufe, însă utilizarea sa favorizează menținerea rufelor curate și frumos mirositoare pentru o perioadă extrem de îndelungată.

De ce Aqua di Flora pentru rufele mele?

Parfumul nostru de rufe a fost creat pentru persoanele care caută o nouă gamă de parfumuri de rufe, extra concentrată care este prietenoasă atât cu pielea adulților, copiilor(aceste parfumuri unice nu conțin parabeni și au la bază uleiuri esențiale)  cât și cu mediul înconjurător. Aqua di Flora caută să elimine utilizarea plasticului și apelează, în schimb, la folosirea sticlei reciclate și a cartonului reciclat pentru ambalarea produselor. Simultan, parfumul nostru de rufe se poate adăuga la orice program de spălare, la începutul programului, odată cu detergentul. Esența Aqua di Flora nu necesită pași în plus pentru utilizare, economisind timp, bani, electricitate și apă.

Cu ce tip de rufe putem utiliza Aqua di Flora?

Aqua di Flora se poate utiliza cu orice tip de rufe și țesături, fie că sunt albe, colorate, închise la culoare, esența noastră poate fi întrebuințată cu încredere. Puteți folosi Aqua di Flora chiar și cu programele igienizante. Așadar, te poți bucura de parfumul tău preferat de rufe la fiecare spălare!

Cum se utilizează parfumul de rufe?

Parfumul de rufe este un plus în rutina de spălat a hainelor. Parfumul se utilizează împreună cu detergenții tăi de rufe obișnuiți. Îți recomandăm sa folosești parfumul de rufe în combinație cu balsam neutru/inodor, în cazul în care consideri necesară utilizarea balsamului de rufe la spălare. Esența parfumată se adaugă în compartimentul folosit în mod obișnuit pentru balsamul de rufe. Doza recomandată este de 2-4 pipete în funcție de intensitatea dorită și de cantitatea rufelor din mașina de spălat. Parfumul de rufe se poate utiliza la orice program de spălare.

Cum aleg parfumul meu preferat?

Setul nostru de mostre îți oferă oportunitatea de a face cunoștință cu linia noastră de cinci esențe concentrate. Prin acest pachet le poți încerca pe toate, pentru a decide care se potrivește cel mai bine gusturilor tale.

Întrebarea mea nu a primit încă răspuns, cum pot primi ajutor?

În cazul în care nu ați găsit răspunsul aici, vă rugăm să verificați pagina FAQ pentru mai multe întrebări și răspunsuri sau trimiteți-ne un mesaj prin pagina noastră de Contact. Suntem încântați să vă ajutăm să creați o experiență unică de spălare!